Τηγανόψωμα

600γρ αλεύρι 
1 1/2 φλ. χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξερή μαγιά
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξύδι 
1/3 κ.γ. αλάτι

Σε μια λεκάνη διαλύουμε τη μαγιά με λίγο από το νερό. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και  ζυμώνουμε πολύ καλά. Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή και ελαστική χωρίς να κολλάει στα χέρια (αν κολλάει συμπληρώνουμε αλεύρι). Σκεπάζουμε τη λεκάνη με μεμβράνη και την αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 20΄. 
Παίρνουμε κομμάτια ζύμης στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα ανοίγουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια με τα χέρια μας ή με πλάστη. Τα ανοίγουμε χωρίς όμως να γίνουν λεπτά.
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για λίγα λεπτά, μέχρι να ροδίσουν και οι δυο πλευρές.

Tips: Αν θέλετε τα κάνετε γεμιστά με φέτα. Χρειάζεστε περίπου 500γρ φέτα σε τρίμματα. Κάθε φορά που ανοίγετε τα κομμάτια της ζύμης, τα πασπαλίζετε με φέτα, διπλώνετε τις άκρες τους στο κέντρο και τα περνάτε μια φορά με τον πλάστη για να ισιώσει η επιφάνειά τους.