1 κιλό χοιρινή τηγανιά
1/2 φλ. νερό
1/2 φλ. κρασί λευκό
ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
ρίγανη
λεμόνι
Πλένουμε το κρέας, το βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι με καπάκι και το βράζουμε σκεπασμένο, σε μέτρια θερμοκρασία, μέχρι να "πιει" όλο το νερό .
Έπειτα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κρέας για 5-10 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 1 λεπτό να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και βράζουμε την τηγανιά για 5 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.
Σερβίρουμε αμέσως προσθέτοντας λίγο λεμόνι.
Πλένουμε το κρέας, το βάζουμε σε ένα βαθύ τηγάνι με καπάκι και το βράζουμε σκεπασμένο, σε μέτρια θερμοκρασία, μέχρι να "πιει" όλο το νερό .
Έπειτα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε το κρέας για 5-10 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 1 λεπτό να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και βράζουμε την τηγανιά για 5 λεπτά σε χαμηλή θερμοκρασία.
Σερβίρουμε αμέσως προσθέτοντας λίγο λεμόνι.